Blåbärets Blåklocka
Detta är min första rexhona som kommer från Blåbärets kaniner i Trollhättan. Blåklocka tillhör numera kaninänglarna.
Östhagas Astrid
Östhagas Astrid är en trefärgad dalmatiner född 2015-04-11. Mamma är Smultrons Amber och pappa är Texas. Något övertecknad och hon stannar kanske.

Östhagas Alma
Östhagas Alma är född 2015-04-11 och är trefärgad dalmatiner. Mamma är Smultrons Amber och pappa Texas. Hon kommer att stanna kvar.

Östhagas Asta
Östhagas Asta är född 2015-04-11 och är svart dalmatiner. Mamma är Smultrons Amber och pappa är Texas. Hon har tendens till ålstreck och kommer eventuellt att vara till salu.

Smultrons Amber
Smultrons Amber flyttade hit 12.10.2013 från Karolas kaniner. Hon är en madagaskarfärgad tjej med havanna bakåt. Kanske det kan bli havannadalmatiner i hop med Texas. Hon fäller just nu så hon ser ut som en gepard 😎

Karolas Texas
Detta är Karolas Texas. En helt underbar tös som är kelsjuk och vill vara med hela tiden. Texas skuttar på de evigt gröna ängarna.

Östhagas Miami
Miami är Blåklockas och Texas dotter, alltså Alaskas helsyster fast ur olika årskullar. Hon är född 100724. Hon ställdes som ungdjur i Höganäs och fick 91,5 p. På LU i Vänersborg ställdes hon som vuxen och fick 92 p.
En blå dalamtiner som är jättemysig tjej som jag hoppas kan få något litet poäng till och som förhoppningsvis kan få en någon kull efter.
Miami fick en kull 23/5 2012 med Rämmels Teddy som pappa. Det blev 3 honor och en hane.
20130502 Fick Miami en kull med 7 ungar men 2 var döda. Det är endast tre kvar. En svart hane, en blå dalmatiner hona som är feltecknad och en vit hona med svart på öronen och svart runt ögonen.

Östhagas T´pau
Östhagas T´pau är född 2012, hon är lite dåligt japantecknad så hon är ingen utställningskanin. Hon är efter Östhagas Miami och Rämmels Teddy. Såld till Lillemor. Hoppas att hon ger dig fina bebisar.

Östhagas Alaska
Detta är Alaska som har Blåklocka som mamma och Texas som pappa och hon är född här. Alaska hoppar numera på de evigt gröna ängarna R.I.P

Reba
Detta är Reba som är en av få beiga rexar, importerad från Norge av Blåbärets, som har varit här och fått en kull. Reba skuttar numera på de evigt gröna ängarna.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Lisbeth Jensen, Danmark | Svar 14.05.2012 18.54

wauw Reba er da for lækker ;o))

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.11 | 02:18

Den som gäller.
Vi är här igen för att erbjuda dig överkomliga lån
företag, bostadslån, billån etc.
Vårt uppdrag är att upptäcka en vinnare
lösning för alla dina ekonomiska problem. Vi ger lån till personer med dåliga
kredit eller behöver pengar för att b

...
04.11 | 23:36

God dag till er alla, jag är så lycklig nu eftersom jag just har fått mitt lån på 50 000 dollar från det här bra företaget via det här e-postmeddelande: unioncashloan@gmail.com, om ni är i USA, CANAD

...
04.11 | 23:27

Apply for a quick and convenient loan to pay off bills and to start a new business or re-financing your projects at a cheapest interest rate of 3%. Do contact us today via: unioncashloan@gmail.com Or Whats App +1 (716) 325-0752

...
27.10 | 20:28

Hej,
Behöver du brådskande lån? Vi ger lån till intresserade
som söker lån med god tro och med en ränta på 3%. Behöver du allvarligt en
brådskande lån? då är du på rätt plats. Vi ger ut affärer
lån, personligt lån, Xmas-lån, kontakta oss för din lånebegär

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS